Your cart
Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
V šálku espressa vás India překvapí krásnou nugátovou vůní a chutí po čokoládě a oříškách. Díky svému původu a uzpůsobenému pražení má káva velmi jemnou aciditu. Je vhodná i na přípravu v moka konvičce nebo french pressu, kde zanechává krásně výrazné čokoládové tóny. Tato káva je pěstována v nadm. výšce 1 250 m.n.m. a zpracována mokrou metodou.
Balení kávy: 200 g
Příprava: espresso (ideální příprava 18 g na "double shot"). moka konvička a french press
Chuť: čokoláda, oříšky, nugát
Původ: Indie (Jižní Asie)
Balení kávy: 200 g
Příprava: espresso (ideální příprava 18 g na "double shot"). moka konvička a french press
Chuť: čokoláda, oříšky, nugát
Původ: Indie (Jižní Asie)
Mohlo by vás také zajímat